Gönderen Konu: “Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mis”  (Okunma sayısı 684 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AHMET7132

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 12
  • Konu Sayisi 2
  • Alinan Begeni 4
  • Bay
  • Yas: 54
  • Memleket: ADIYAMAN
“Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mis”
Adam elinde bir biçak ile camiye girer: “Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mis” diye basgrir.
Herkes susar.
Ancak yagli bir amca kalkar “Ben varim” der. Biçakli adam amcaya, bir dakika disari gelir misin diyerek koluna girer camiden çikarlar.
Biraz ötede bagli bir koyunun yanina gidip, “Amca; bu kurbani kesmeme yardimci olur musun, Islami, kurallara uygun keselim” der.
Amca koyunu kesmeye baglar. Yaglilik bu ya her taraf kan olur. Amca; “oglum yoruldum camiye git bAska birini bul” der.
Adam elinde kanli biçagi ile camiye girerek basgrir. “içinizde bAska bir Müslüman var mi ?”
Yagli amcayi götürüp kestigini zanneden cemaat ses çikarmaz, ama topluca dönüp imama bakarlar.
 imam “Ne bakiyorsunuz ulan, iki rekat namaz kildirdik diye Müslüman mi olduk!” der
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

HiLaL_61

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • Default Avatar
  • *
  • Ileti Sayisi: 45
  • Konu Sayisi 0
  • Alinan Begeni 5
  • Bayan
Ynt: “Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mis”
Babamin lafina geliyorum bu fikrada abi.. Babam derdiki  "kizim her haciyim hocayim diyene inanmayacaksin beyaz sakalinada aldanmiyacaksin.. "

Etiketler: