Gönderen Konu: Bu ara ihtiyacim var sana  (Okunma sayısı 405 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19106
  • Konu Sayisi 2369
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Bu ara ihtiyacim var sana

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Bugün biraz gerginim yine
Sesim degigik gelebilir biraz
Ama sen anlarsin
Bana katlanirsin
Tuhaf laflar edebilirim
Seni belki üzebilirim
Ama sen susarsin
Çünkü beni tanirsin

Öyle çabuk kizma derdin hep
Bu kadarda kolay alinma
O zaman beni sar hadi saril bana
Degismez huylar bilirsin
Bir kerede sen dene alismayi
Ben göIsüne yatarken öyle derin nefes alma

Ellerimi sakin Birakma
Bana huzur veren tek yer senin yanin unutma
Gün varincaya kadar sabaha
Sakin hiçbir yere kalkma
Fazla bir sey istemem sadece dur burda
Bu ara ihtiyacim var sana...

Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: