Gönderen Konu: BENDEN SELAM SOYLEN VEFASIZ YARE  (Okunma sayısı 149 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • *
  • Ileti Sayisi: 19106
  • Konu Sayisi 2369
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
BENDEN SELAM SOYLEN VEFASIZ YARE
BENDEN SELAM SOYLEN VEFASIZ YARE

Benden selam soylen vefasiz yare
Gurbet benim olsun sila kendine
Cekilmedik derdimizi bolusek
Basli ben alayim sila kendine

Dokek derdimizi olcek bolusek
Ne el bize ne biz ele karisak
Felek bize gul demez ki gulusek
Cefa benim olsun cile kendine

Cektigim cefalar yar senden geldi
Bana bu sitemler kar senden geldi
Basimdaki duman kar senden geldi
Ben kara baglayim ala kendine

Evvelden hastadir yarali gonlum
Sevdayi mahbuba ereli gonlum
Askin gomlegine gireli gonlum
Hicrani Veysel'den n'ola kendine

ASIK VEYSEL
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Etiketler: