Gönderen Konu: Bosversene be  (Okunma sayısı 356 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

k@rcicegi

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • Default Avatar
  • *
  • Ileti Sayisi: 653
  • Konu Sayisi 250
  • Alinan Begeni 41
  • Bayan
  • Memleket: TÜRkiyE
bosversene anne, ne hayri vardi ki çocuklUGUMun! Kirsk birkaç oyuncak, tekeri inmis bir bisiklet, aglayip aglayip susmalarimdan, her ateilendigimde yuttUGUM aci suruplardan bAska neyi vardi çocuklUGUMun...
bagisikligi düsmüs hayallerimin artik! Kurup kurup bozuyorum kumdan bir kale gibi, yikip yikip agliyorum. aciyan dizlerim degil artik anne anliyor musun, aciyan yerim bAska! Ne öpmelerin kâr ediyor artik yaralarima, ne sarilmalarin.
Ah su insanlar, insanlar ne zalim anne, bayiliyorlar senin kiyamadigini Kirsp dökmeye...
Bosversene be çocukluk hepten sarhoglukMus. Ayildim büyüyünce ,uyandim temiz uykumdan..
Bana bi yatak hazirla anne, soguktan bir yatak olsun! Yatayim da atesten kalbim biraz olsun sogusun...
[/b][/i][/size]

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

Zehra

• *
  • Ileti Sayisi: 614
  • Konu Sayisi 79
  • Alinan Begeni 43
  • Bayan
  • Memleket: Almanya
 :506 emekicin1.gif :507
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

k@rcicegi

• Default Avatar
  • *
  • Ileti Sayisi: 653
  • Konu Sayisi 250
  • Alinan Begeni 41
  • Bayan
  • Memleket: TÜRkiyE
 :33teskr canm  :510

Zehra

• *
  • Ileti Sayisi: 614
  • Konu Sayisi 79
  • Alinan Begeni 43
  • Bayan
  • Memleket: Almanya
 :511

Etiketler: