1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Welcome to
. Please
sign in
or
register
.
Ana Sayfa
Forum
Radyo
Siirler
Etiketler
Sign in
Kayıt Ol
ŞİİRLERE SEVDALI GÖNÜLLER
....:: Siirler ve Biz::...
Anlamli Yazilar
SEVilECEKsin.
Yazdır
Gönderen
Konu: SEVilECEKsin. (Okunma sayısı 336 defa)
Konuyu Okumus Olanlar
« Yoruldum !
|
sadece sevdim »
[
1
]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
k@rcicegi
Ileti Sayisi: 653
Konu Sayisi 250
Alinan Begeni 41
Memleket: TÜRkiyE
SEVilECEKsin.
OP:
14 Şub 2016 02:56:42
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Yoklusunda ariyorum seni hergece..Yetmiyor gecen zaman acilarimin dinmesine..Ben agliyorken hiçkira hiçkira sensizlise..Yine çaresiz yine yanlizim ben elimde resmin bakiyorum öylece....Çok bekledim ümitsiz ve çaresiz..Bir haber bir umut bir anlikta olsa tebessüm edersin diye...B?kmadan usanmadan birkez olsun of bile demeden bekledim seni sensiz geçen her saniyemde....
Anladim ki yoksun artik dönmey...eceksin..içimde yanan bu volkani söndürmeyeceksin..Elimi tutup gözlerime bakip birkez daha olsun sevdigim demeyeceksin...Telofonumun her çaliginda içim titresede sen diye,artik biliyorum kii Rehberinde ismime dahi yer vermeyceksin...
Yok sevgili yok sen benden uzaklarda olsanda hep yüregimde filizleneceksin..Ne zaman sol yanim acIsa bilki sen aklima geleceksin..Kimbilir bir gün bu satirlari okUyacak olursaN, belki kendiNce iç geçirerek...Belkide öylece gülüp gececeksin.....
Unutmaki sen bu can nefes alip verdigi müdetçe SEVilECEKsin..........
[/b][/i][/size]
Bu Sayfayi Paylas
« Yoruldum !
|
sadece sevdim »
[
1
]
Yazdır
Etiketler:
ŞİİRLERE SEVDALI GÖNÜLLER
....:: Siirler ve Biz::...