Gönderen Konu: Kendimden özür diliyorum..  (Okunma sayısı 366 defa)Konuyu Okumus Olanlar

[EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU]

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

k@rcicegi

• Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
  • Default Avatar
  • *
  • Ileti Sayisi: 653
  • Konu Sayisi 250
  • Alinan Begeni 41
  • Bayan
  • Memleket: TÜRkiyE
Kendimden özür diliyorum..
Kendimden özür diliyorum..Yasadigim süre
boyunca hep merhametimin arkasindan
yürüdüm, beklentilerimi arkada Biraktim.
Kimseden bir sey beklemedim, dogrusu bu
saniyordum çünkü. Yasadiklarimi
yasayamadiklarimi içimde sakladim, sustum
bastirdim olsun dedim insanlik bende kalsin.
Ben en iyisini yasatayim ki istemeye yüzüm
olsun dedim. Verdim, hep verdiim kasiligini alip
alamadigima bakmadan, aslinda güçlü olmak
degildi istedigim, ama olmak zorundaydim ve
Birakildim. KRBIYE hep erteledim. Kimsenin beni
anlamadigini bildigim halde hayatima girenleri
bana verilmis bir görev olarak gördüm. Herkesi mutlu etmek zorundayim sandim. Benimde mutlu olmam gerektigini unutMusum meger..
Görevim neyse en iyisini yapmaliydim ki
vicdanim rahat etmeliydi. Birilerinin de bana kasi
görevleri oldusunu hiçe saymisim oysa... Ne yazik ki; Bana verilen rolleri en iyi sekilde oynarken onlarin
rollerini iyi oynayip oynamadigina hiç bakmadim. Karsimdakilerin eksiklerini tamamlamaya çaligirken, onlarin
hatalarini görmeye vaktim kalmamis sanki. Beni üzmelerine bakmadan, kasiliginda ne aldigima ne
hissettigime aldgsi etmeden hep verdim.. KRBIYE nasilda unutMusum.. unutturmuslar aslinda. Paramparça
olMus kalbime, cayir cayir yanan içime dogrulari söylemeye çalisan beynime, mutsuz yüzüme hep sus
dedim. Sen sus... Kendime haksizlik ettim, kimseye etmedigim kadar. Herkesi dinledim kRBIYE
dinlemedigim kadar. Kimse benim yüzümden mutsuz olmasin diye, hiç bir seyin sebebi ben olmayayim diye mutluluk oyunlarimi oynadim.. Yetmedi yeni oyunlar buldum. Ama bir gün bir bakmisim ki paramparça
olMusum. Tutunacak tek duygu Birakmamisim kendime. kRBIYE teselli edecek tek sey yokMus hayatimda.
Allak bullak olMusum.. KRBIYE aramaya çiktigimda yorgun, yilgin, bitkin bir kösede saklanip aglayan bir kiz(erkek)
çocusu olarak buldum. Ve ona elimi uzattim diyebildigim tek sey GEÇT?, bir daha seni kimse üzemeyecek.
simdi senden özür diliyorum. Seni bu kadar hiçe saydigim için, insanlarin seni bu kadar üzmelerine müsade
ettigim için, seni hiç bir zaman dinlemedigim için, üzerine bu kadar sorumluluk yükledigim için, hakkin olan
bütün duygulari sana yasatmadigim için... simdi tekrar söylüyorum. Insanligindan, kalbinden, duygularindan,
çocuklusundan, hislerinden çok özür diliyorum... Galiba ben almadan vermenin Allah'a mahsus oldusunu
unutMusum...
Bu Sayfayi Paylas
Google Twitter skype Google youtube tumblr pinterest skype youtube grubumuz grubumuz

♫ 𝕄𝔼𝕃𝕆𝔻𝕚 ♫

• *
  • Ileti Sayisi: 19106
  • Konu Sayisi 2369
  • Alinan Begeni 1959
  • Bayan
  • Memleket: Yozgat
Ynt: Kendimden özür diliyorum..
 :super canim

paylasimin icin tesekkür ederim
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    veya Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor    ya da Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor   

NAKO

• *
  • Ileti Sayisi: 1076
  • Konu Sayisi 278
  • Alinan Begeni 65
  • Bay
  • Memleket: Türkiye
Ynt: Kendimden özür diliyorum..
 emekicin1.gif  :33teskr :suuper

Etiketler: